Μενού
  • Α-
  • Α+

Προβλήματα με τον κορονοϊό προέκυψαν και με την ελληνική αποστολή που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) υπάρχει επίσημη ενημέρωση για ένα κρούσμα κορονοϊού στην Ολυμπιακή ομάδα σε αθλητή της ιστιοπλοϊας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ΕΟΕ, ο αθλητής βρίσκεται σε καραντίνα και με τη συμπλήρωση των 14 ημερών θα υποβληθεί σε νέο τεστ κορονοϊού. Σε περίπτωση που είναι αρνητικό θα γίνει προσπάθεια να αναχωρήσει αμέσως για το Τόκιο, ώστε να προλάβει να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως υπάρχουν πληροφορίες ότι υπάρχουν άλλα δύο κρούσματα (το ένα αφορά μέλος της ομάδας κολύμβησης και το άλλο συνοδό της αποστολής).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ: «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι έχει επίσημη ενημέρωση για ένα κρούσμα κορωνοϊού στην Ολυμπιακή ομάδα σε αθλητή της ιστιοπλοϊας. Ο αθλητής βρίσκεται σε καραντίνα και με τη συμπλήρωση των 14 ημερών θα υποβληθεί σε νέο τεστ κορωνοϊού. Σε περίπτωση που είναι αρνητικό θα γίνει προσπάθεια να αναχωρήσει αμέσως για Τόκιο, για να προλάβει να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA