Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία εκ των Μάλμε / Ρέιντζερς θα κληθεί να αντιμετωπίσει στα play off του Champions League ο Ολυμπιακός για να μπει στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, εφόσον προκριθεί από τον Γ' γύρο, στον οποίο αντιμετωπίζει αρχής γενομένης αύριο (3/8, 22:00) τη βουλγαρική Λουντογκόρετς.

Το πρόγραμμα του αγώνα με τη Λουντογκόρετς

Σήμερα (2/8) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τη Λουντογκόρετς για το γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

Δευτέρα 2/8

16:30 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού Υ χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV. Την ομάδα θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Ρούμπεν Σεμέδο.

19:00 Προπόνηση του Ολυμπιακού στον Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για τα κανάλια που έχουν τα δικαιώματα).

Τρίτη 3/8

22:00 Ολυμπιακός– Λουντογκόρετς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

- Η συνέντευξη Τύπου της Λουντογκόρετς είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 2/8 στις 14:00 (χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων), ενώ η προπόνηση θα γίνει στις 21:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...