Η ΑΕΚ προηγήθηκε νωρίς, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης κι έτσι αμφότερες πήραν από έναν βαθμό με το σκορ να λήγει 2-2. Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε του Παναιτωλικού με 3-0, χάρη στα γκολ των Εραμούσπε, Περέα και Κάργα, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και παρέμεινε σε τροχιά playoffs. Με ένα φανταστικό πρώτο δεκάλεπτο, ο ΟΦΗ επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου στο Γεντί Κουλέ και βύθισε ακόμα περισσότερο τους Περιστεριώτες.
Aστοχη στην τελική προσπάθεια και επιπόλαιη αμυντικά η ΑΕΚ, άφησε δυο πολύτιμους πόντους με την 2-2 ισοπαλία εναντίον του αξιόμαχου Απόλλωνα, ο οποίος κράτησε με νύχια και με δόντια τον βαθμό μετά την ισοφάριση του Αραούχο στο 80' - Πρώτη απώλεια της Ενωσης επί Γιαννίκη.
Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:
ΟΦΗ- Ατρόμητος 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 3-0
Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ 2-2
- Η ανατριχιαστική δολοφονία της μικρής Άννυ – Όταν η αθωότητα συγκρούστηκε βίαια με τη φρίκη
- Τι είναι ο χανταϊός που έχει προκαλέσει συναγερμό σε κρουαζιερόπλοιο - Μετάδοση και συμπτώματα
- Φινάλε στο τέλος του μήνα για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού: Ο λόγος πίσω από την πρόωρη λήξη
- Το όχι της ΝΔ σε Προανακριτική, οι βολές Τσίπρα κατά δημοσιογράφων και οι αποφάσεις του Καραμανλή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.