Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαν αστραπή χτύπησε τους Γάλλους φαν του ράγκμπυ και τον αθλητικό κόσμο η είδηση του θανάτου του γνωστού παίκτη της Ρουέν, Ζορντάν Μισαλέ από αυτοκτονία, στην οποία απάντησαν με μηνύματα αλληλεγγύης αθλητικοί οργανισμοί και συνεργάτες του.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Σάκκαρη: Επιβλητική εμφάνιση και πρόκριση στους 16 του Australian Open 

Ο εξαιρετικός φλάι-χαφ της γαλλικής Ρουέν ήταν αγαπητός τόσο στο κοινό όσο και στους συντελεστές της ομάδας ενώ είχε σηκώσει την κούπα του εθνικού πρωταθλήματος της Γαλλίας το 2019. Ο θάνατός του, σύμφωνα με άρθρο της Mirror αποδίδεται σε αυτοκτονία, ενώ συντετριμμένος δηλώνει ο πρώην προπονητής του στην ομάδα της Γκρενόμπλ, Συλβέν Μπεγκόν.

https://twitter.com/apexworldnews/status/1484229483544600576?ref_src=twsrc^tfw

Συλλυπητήρια αλλά και ευχές για τους συγγενείς ανήρτησαν η γαλλική ομοσπονδία ράγκμπυ, καθώς και η ομάδα του μέσω των λογαριασμών τους στα social media.

https://www.instagram.com/p/CY4PzvpI5Zt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η οικογένεια της Rouen Normandie Rugby με βαθιά λύπη σας ανακοινώνει τον θάνατο του δικού μας Ζορντάν Μισαλέ», αναρτά η ομάδα του με την ομοσπονδία ράγκμπυ να δηλώνει «παράλυτη από πένθος μετά τα νέα του θανάτου του».

https://www.instagram.com/p/CY4bx25oi3B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η απώλεια του επιτυχημένου πρωταθλητή Γαλλίας ήρθε σε μία ιδιαίτερα τραγική στιγμή, αφού ο Ζορντάν, που έχει επίσης παίξει για τη Γκρενόμπλ, το Στρασβούργο και τη Μποργκουάν είχε μόλις υπογράψει νέο τρίχρονο συμβόλαιο με την τωρινή του ομάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA