Μενού
  • Α-
  • Α+

H γυναίκα. Ουσιαστικό, ενικού αριθμού. Φιγούρα συχνά αδιόρατη στον αθλητισμό. Αύρα πολύχρωμη. Οντότητα ουσιαστική. Συμπαντικά απαραίτητη. Με ιδιότητες απεριόριστες. Εργαζόμενη, πολιτικός, αθλήτρια, πρωταθλήτρια, προπονήτρια, χορεύτρια, κόρη, μητέρα, σύντροφος. Ιδιότητα γυναίκα.

Είκοσι τρεις γυναίκες που ερωτεύτηκαν τον αθλητισμό, δόξασαν και αφιερώθηκαν σε αυτόν, σε 12 διαφορετικά αθλήματα. Αθλήτριες - θρύλοι κι αθλήτριες αστέρια του σήμερα, συναντήθηκαν στο φακό της Ιωάννας Τζετζούμη την ημέρα που το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον φώναξαν μαζί: «Gazzetta Women», συστήνοντας το νέο μεγάλο πρότζεκτ του Gazzetta, αποκλειστικά αφιερωμένο στον γυναικείο αθλητισμό. Σε κάθε του έκφανση. Στις δόξες, τις τιμές και τη μαγεία του. Στις ελλείψεις, τις παραβλέψεις, τα προβλήματά του. Στον γυναικείο αθλητισμό που ενώνει, εμπνέει, ενδυναμώνει και πορεύεται με περηφάνια όπως του αρμόζει και πλέον θα έχει την προβολή που αξίζει.

Το GWomen είναι αποκλειστικά αφιερωμένο σε αυτόν τον σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA