Μενού
  • Α-
  • Α+

H UEFA αποφάσισε να μην διεξαχθεί ο τελικός του Champions League στην Αγία Πετρούπολη, εξαιτίας της έναρξης πολεμικών επιχειρήσεων της Ρωσίας στην Ουκρανία, σύμφωνα με το Associated Press. Η απόφαση θεωρείται ειλημμένη σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων που επικαλείται πηγή με γνώση των πραγμάτων. Η σχετική συνεδρίαση της UEFA αναμένεται να γίνει την Παρασκευή (25/2). Ο τελικός του Champions League είναι προγραμματισμένος για τις 28 Μαΐου 2022 στο στάδιο «Κρεστόφσκι» (Gazprom Arena) της Αγίας Πετρούπολης.

«Μετά την εξέλιξη της κατάστασης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας τις τελευταίες 24 ώρες, ο Πρόεδρος της UEFA αποφάσισε να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 10:00 CET, προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση και να λάβει όλες τις απαραίτητες αποφάσεις», ανακοίνωσε νωρίτερα η UEFA. Ταυτόχρονα, δέχεται πιέσεις να εγκαταλείψει την χορηγία της ρωσικής Gazprom μετά την έναρξη των πολεμικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA