Η αγωνιστική κατάρρευση του Ολυμπιακού στη δεύτερη περίοδο... εκτροχίασε τους «ερυθρόλευκους», βάζοντας πρόωρα την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εκτός μάχης. Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν 92-72 από την Μονακό στο Πριγκιπάτο, για την 31η αγωνιστική της Euroleague και με το ρεκόρ τους να υποχωρεί σε 17-9, βλέπουν πλέον την τρίτη θέση τους στην κατάταξη να απειλείται και αν θέλουν να το πετύχουν θα πρέπει να πετύχουν δυο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν.
Αυτή ήταν η πιο βαριά ήττα φέτος για τον Ολυμπιακό. Σε κακή βραδιά όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού πλην του Φαλ (18π, 6ριμπ., 2ασ.) Στον αντίποδα, οι Μονεγάσκοι πανηγύρισαν τη 12η νίκη τους σε 25 αγώνες, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την εξασφάλιση μίας θέσης στην οκτάδα.
Τα δεκάλεπτα: 19-22, 48-31, 71-51, 92-72
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.