Περίπου 24 ώρες μετά την ιστορική νίκη απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς οι πρωταθλητές του NBA, Μιλγουόκι Μπακς, παρατάχθηκαν, με πολλές αλλαγές και χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, απέναντι στους Λος Άντζελες Κλίπερς και γνώρισαν βαριά και... ασήκωτη ήττα με 153-119!
Οι Μπακς παρατάχθηκαν χωρίς τον Greek Freak και τους Χόλιντεϊ, Μίντλετον και Λόπεζ και γνώρισαν βαριά ήττα από τους Κλίπερς στην έδρα τους με 153-119. Ο Τζόρνταν Νουόρα με 28 πόντους και ο Μπόμπι Πόρτις με 25, ξεχώρισαν από την πλευρά των Μπακς, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο σε 25 λεπτά συμμετοχής, να μετράει 12 πόντους, με 2 ριμπάουντ και μια τάπα.
Από τους νικητές ξεχώρισε ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον που έκανε ρεκόρ καριέρας με 11/18 τρίποντα και 43 πόντους, έχοντας ως συμπαραστάτη τον Αμίρ Κόφι, που σημείωσε 32 πόντους.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.