Ο πιο γνωστός μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Μίνο Ραϊόλα, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών! Έχοντας νοσηλευθεί από τον Ιανουάριο στο νοσοκομείο με βαριά ασθένεια στους πνεύμονες, ο Μίνο Ραϊόλα «έφυγε» τελικά από τη ζωή σήμερα, Πέμπτη 28 Απριλίου, «νικημένος» από την ίωση.
Ο δημοφιλής και εκκεντρικός εκπρόσωπος παικτών που διαχειριζόταν και διαπραγματευόταν για το μέλλον παικτών όπως οι Μπαλοτέλι, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Πολ Πογκμπά, Έρλινγκ Χάαλαντ και άλλων, άφησε την τελευταία του πνοή, προκαλώντας σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Ο Ιταλός μάνατζερ, γνωστός για τα «βαριά» ονόματα που είχε στο χαρτοφυλάκιό του, είχε νοσηλευθεί τον περασμένο Ιανουάριο λόγω ασθένειας και μάλιστα είχε εισαχθεί και στην εντατική. Οι πληροφορίες από την Ιταλία ανέφεραν πως είχε πάρει εξιτήριο και συνέχιζε την ανάρρωση στο σπίτι του. Σήμερα, όμως, έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του.
- Δεμένη και φιμωμένη βρέθηκε η 45χρονη στα Χανιά: Προσπάθησε να εξαφανίσει βίντεο ο καθ' ομολογίαν δράστης
- Κώστας Αποστολάκης: «Περιμένω πώς και πώς τη ζωή μετά τον θάνατο, γιατί τότε ξεκινούν όλα»
- Η νομάς που λατρεύεται στο TikTok: Αγανάκτησε με τα ενοίκια και μένει σε αμάξι με τον σκύλο της
- «Φοβήθηκα και έφυγα»: Αντιμέτωπη με κακούργημα η 60χρονη που φέρεται να σκότωσε το σκυλάκι στη Γαστούνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.