Ο Ολυμπιακός δεν άφησε αναξιοποίητη τη δεύτερη ευκαιρία που είχε απόψε για να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας στην Α1 χάντμπολ των Ανδρών. Η πειραϊκή ομάδα, που απόψε ήταν τυπικά γηπεδούχος στο κλειστό της Χαλκίδας, επικράτησε με 25-23 στον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών με αντίπαλο την ΑΕΚ και με 3-1 νίκες κατάκτησε τον τίτλο, για τρίτη φορά στη σύντομη Ιστορία του τμήματος.
Ταυτόχρονα, διέκοψε την κυριαρχία της Ένωσης που είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας το 2020 και το 2021. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγυρίστηκε δεόντως από τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας, μαζί με οπαδούς τους που μπήκαν στο γήπεδο για να γιορτάσουν μαζί τους.
- Το «ημερολόγιο εισβολής» του λαγοκέφαλου στην Ελλάδα: Χάρτης με τις περιοχές όπου εντοπίζεται
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.