Πόλο ανδρών: Πρωταθλητής Ελλάδας για 10η συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός
Πρωταθλητής Ελλάδας στο πόλο Ανδρών αναδείχθηκε για 10η συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός, με τους «ερυθρολεύκους» να επικρατούν στον τρίτο τελικό με 14-12 στα πέναλτι της Βουλιαγμένης


Τον δέκατο συνεχόμενο τίτλο του και 26ο από καταβολής της Α1 κατηγορίας (την περίοδο 1986-87) πανηγύρισε η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού. Επικρατώντας 14-12 στα πέναλτι της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 3-0 στους τελικούς των πλέι-οφ και ολοκλήρωσαν με νταμπλ (για πέμπτη διαδοχική χρονιά) μία σεζόν που σημαδεύτηκε από τον αποκλεισμό τους από το final-8 του Champions League.
Μετά από έντεκα χρόνια στο «τιμόνι», ο Θοδωρής Βλάχος κάθισε σήμερα για τελευταία φορά στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και πανηγύρισε το 23ο τρόπαιό του (δέκα πρωταθλήματα, εννέα κύπελλα, τρία σούπερ καπ, ένα Champions League). Ο Βολιώτης τεχνικός θα αφοσιωθεί πλέον στα καθήκοντα του ομοσπονδιακού προπονητή, αφήνοντας πίσω του μία «βαριά» κληρονομιά για τον διάδοχό του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
