Τον δέκατο συνεχόμενο τίτλο του και 26ο από καταβολής της Α1 κατηγορίας (την περίοδο 1986-87) πανηγύρισε η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού. Επικρατώντας 14-12 στα πέναλτι της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 3-0 στους τελικούς των πλέι-οφ και ολοκλήρωσαν με νταμπλ (για πέμπτη διαδοχική χρονιά) μία σεζόν που σημαδεύτηκε από τον αποκλεισμό τους από το final-8 του Champions League.
Μετά από έντεκα χρόνια στο «τιμόνι», ο Θοδωρής Βλάχος κάθισε σήμερα για τελευταία φορά στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και πανηγύρισε το 23ο τρόπαιό του (δέκα πρωταθλήματα, εννέα κύπελλα, τρία σούπερ καπ, ένα Champions League). Ο Βολιώτης τεχνικός θα αφοσιωθεί πλέον στα καθήκοντα του ομοσπονδιακού προπονητή, αφήνοντας πίσω του μία «βαριά» κληρονομιά για τον διάδοχό του.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.