Το υπό-γκρουπ στο οποίο «μπήκε» ο Ολυμπιακός λίγες ώρες πριν από την αυριανή (15/6) κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League, ανακοίνωσε η UEFA το βράδυ της Τρίτης (14/6). Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν στην κληρωτίδα στις 13:00 της Τετάρτης (15/6) και θα μάθουν τον αντίπαλό τους ή το ζευγάρι απ’ το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός τους στο δεύτερο προκριματικό γύρο.
Συγκεκριμένα οι περσινοί πρωταθλητές Ελλάδας, θα αντιμετωπίσουν έναν νικητή στα ζευγάρια Μάριμπορ-Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, Ντουντελάνζ-Τίρανα, Σάμροκ Ρόβερς-Χιμπέρνιαν ή τη Μακάμπι Χάιφα. Εφόσον ο Ολυμπιακός προχωρήσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, θα είναι και σε αυτήν την κλήρωση (18 Ιουλίου) στους ισχυρούς.
Τα πρώτα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 19-20 Ιουλίου, ενώ οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 26-27 Ιουλίου.
Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού:
- Μάριμπορ (Σλοβενία) - Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ (Λευκορωσία)
- Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο) - Τίρανα (Αλβανία)
- Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)
- Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία) - Χιμπέρνιανς (Μάλτα)
- Τουρκικά ΜΜΕ: Τούρκοι γεμίζουν βαλίτσες με ψώνια από σούπερ μάρκετ της Ελλάδας
- Αρχεία Έπσταιν: Σοκαριστικές φωτογραφίες δείχνουν τον πρίγκιπα Άντριου σκυμμένο πάνω από γυναίκα στο πάτωμα
- Η ταινία και ο ρόλος για τα οποία διέγραψε το ΚΚΕ τον Μιμή Φωτόπουλο
- O «μακάβριος θρύλος» για τις δύο Καρυάτιδες στο μπαλκόνι της Αγίων Ασωμάτων
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.