Στο Diamond League της Λοζάνης αγωνίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (26/08) η Κατερίνα Στεφανίδη στον πρώτο της αγώνα μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέλαβε την πέμπτη θέση. Αρχικά, πέρασε με τη δεύτερη τα 4,35μ. και στη συνέχεια με την πρώτη τα 4,50μ. Έπειτα δοκίμασε στα 4,60μ. όπου είχε τρεις άκυρες προσπάθειες.
Διαβάστε ακόμη: Europa League: Με Κάραμπαγκ, Φράιμπουργκ και Ναντ ο Ολυμπιακός στον 7ο όμιλο
Έτσι, ολοκλήρωσε τον αγώνα της στα 4,50μ. επίδοση που της έδωσε την πέμπτη θέση μαζί με την Αντζέλικα Μόζερ (Ελβετία) που είχαν τις ίδιες ακριβώς προσπάθειες.
Η Τίνα Σούτεϊ (Σλοβενία) κατέλαβε την πρώτη θέση με 4,70μ. όσο έκανε και η Νίνα Κένεντι από την Αυστραλία, όμως η πρώτη είχε καλύτερες προσπάθειες. Στην τρίτη θέση έμεινε η Βίλμα Μούρτο με 4,60μ.
- Θέμα εβδομάδων να καταρρεύσει η αγορά για τα καύσιμα: «Ή ανοίγει το Ορμούζ ή θα δούμε τα χειρότερα»
- Χασάπης του Ροστόφ: Ο «Κόκκινος αντεροβγάλτης» που σκόρπισε θάνατο στη Σοβιετική Ένωση
- «Πέντε μισθούς»: Τα αστρονομικά χρήματα που κέρδιζαν οι μουσικοί σε πανηγύρια του '50
- Ηλικιωμένα αδέρφια παίζουν... σφαλιάρες live για περιουσία στη Μύκονο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.