Στο Diamond League της Λοζάνης αγωνίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (26/08) η Κατερίνα Στεφανίδη στον πρώτο της αγώνα μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέλαβε την πέμπτη θέση. Αρχικά, πέρασε με τη δεύτερη τα 4,35μ. και στη συνέχεια με την πρώτη τα 4,50μ. Έπειτα δοκίμασε στα 4,60μ. όπου είχε τρεις άκυρες προσπάθειες.
Διαβάστε ακόμη: Europa League: Με Κάραμπαγκ, Φράιμπουργκ και Ναντ ο Ολυμπιακός στον 7ο όμιλο
Έτσι, ολοκλήρωσε τον αγώνα της στα 4,50μ. επίδοση που της έδωσε την πέμπτη θέση μαζί με την Αντζέλικα Μόζερ (Ελβετία) που είχαν τις ίδιες ακριβώς προσπάθειες.
Η Τίνα Σούτεϊ (Σλοβενία) κατέλαβε την πρώτη θέση με 4,70μ. όσο έκανε και η Νίνα Κένεντι από την Αυστραλία, όμως η πρώτη είχε καλύτερες προσπάθειες. Στην τρίτη θέση έμεινε η Βίλμα Μούρτο με 4,60μ.
- Η τάπα του Γεραπετρίτη στον Μακάριο, η ανανέωση της ελληνογαλλικής συμφωνίας και το σιωπητήριο της Καρυστιανού
- Βιολάντα: Πολλά τα ερωτήματα μετά τις αποκαλύψεις για πολύμηνη διαρροή προπανίου
- Πένθος για τον Γρηγόρη Aρναούτογλου: Πέθανε η μητέρα του
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.