Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο ποδόσφαιρο η φράση «θα σας κάνουμε με τα κομματάκια» δεν υποδηλώνει απαραίτητα απειλή βίας, καθώς είθισται να προσδίδει μια αίσθηση αγωνιστικής υπεροχής όταν το εκστομίζουν οπαδοί έναντι του αντιπάλου! Στην Τουρκία ωστόσο, μάλλον παρερμηνεύτηκε με αποτέλεσμα χούλιγκαν να πάνε στο γήπεδο κραδαίνοντας... μπαλτάδες που χρησιμοποιούν οι χασάπηδες για να κόψουν κομμάτια το κρέας. Τώρα τι δουλειά είχε στο γήπεδο, είναι άλλο θέμα.  

Διαβάστε ακόμη: Opap Arena: Εντυπωσιακή πρόβα της ΑΕΚ για τα εγκαίνια στο νέο της γήπεδο

Τι και αν η Γαλατάσαραϊ είναι ο Νο1 αντίπαλος, αυτό δεν σημαίνει ότι με τη Μπεσίκτας τα έχουν «καλά» οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε! Η απόδειξη ήρθε μέσα από ορισμένα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, όπου δείχνουν οπαδούς να έχουν πάει έξω από το γήπεδο της αντιπάλου «οπλισμένοι» με καπνογόνα, αλλά και… μπαλτάδες, με την εικόνα να κάνει τον γύρο του κόσμου.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Συγκεκριμένα, όπως δείχνουν και τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, δεκάδες οργανωμένοι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε πήγαν έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας με στόχο να δημιουργήσουν επεισόδια. Μαζί τους, μάλιστα, δεν είχαν μόνο καπνογόνα, αλλά και έναν μπαλτά, δείχνοντας έτσι τις προθέσεις τους, με την κατάσταση να είναι έκρυθμη για κάποια ώρα, μέχρι που επήλθε τελικά σχετική ηρεμία με την παρέμβαση και της αστυνομίας. Το τι απέγινε το παλικάρι με τον μπαλτά δεν έγινε γνωστό, αν και μάλλον δεν τον χρησιμοποίησε στα επεισόδια, διαφορετικά... θα το μαθαίναμε.