«Ημέρα ΑΕΚ» έχει χαρακτηριστεί η σημερινή λόγω των εγκαινίων στην OPAP Arena - Αγιά Σοφιά, στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους απανταχού ΑΕΚτζήδες να το γλεντούν με την... ψυχή τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του ισχυρού άνδρα της Ενωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος αποτελεί σήμερα το κεντρικό πρόσωπο στα πανηγύρια για το όνειρο των φίλων της ΑΕΚ που έγινε πραγματικότητα.
Οι φίλοι της ΑΕΚ τον έκαναν από εικόνα μέχρι και... σημαία, ενώ ο ίδιος χόρεψε ποντιακό χορό μέσα στις εγκαταστάσεις της OPAP Arena, με τον κόσμο να τον αποθεώνει ασταμάτητα. Το σύνθημα «είναι τρελός ο πρόεδρος» δόνησε το νέο γήπεδο της Ένωσης, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να είναι φανερά ευδιάθετος στο βίντεο που ανέβασε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
- Το μήνυμα Γεραπετρίτη στους Γερμανούς, η μεγάλη κινητοποίηση για το ΠΑΣΟΚ και η αγωνία του Τρύφωνα
- Πώς το Ισραήλ «εξόντωσε» τον Αλί Λαριτζανί, de facto ηγέτη του Ιράν – Η αποστολή 1.600 χλμ. μακριά
- Απεργία Ταξί: «Χειρόφρενο» για δεύτερη ημέρα σε όλη τη χώρα – Συγκέντρωση του ΣΑΤΑ και πορεία
- Καιρός σήμερα: Τι ώρα θα αρχίσουν οι βροχές στην Αττική – Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.