Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αλ Νασρ ενεργοποιεί βόμβα αξίας 200 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο και κάνει δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Marca γράφει ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ που τα «έσπασε» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γίνεται... Σαουδάραβας για τα επόμενα δυόμιση χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι θα βάλει στην τσέπη του 750.000.000 ευρώ για να παίξει μπάλα στις... καμήλες τις επόμενες σεζόν.

Το ύψος της μεταγραφής ανέρχεται στα 200 εκατ. ευρώ ανά σεζόν, συμπεριλαμβανομένων μισθολογικών και διαφημιστικών συμφωνιών. Το MLS δεν μπορεί να πλησιάσει καν τις οικονομικές του απαιτήσεις, η Ευρώπη επίσης, μιας και ουδείς επιθυμεί να του δώσει ένα... καράβι λεφτά κι έτσι τα πετρέλαια φαίνεται πως τον κερδίζουν. Η Αλ Νασρ του Ρούντι Γκαρθία, που έχει στο ρόστερ της τον Κολομβιανό κίπερ Οσπίνα και τον Ισπανό άσο Αλβαρο Γκονζάλεθ θέλει να επανακτήσει τα ηνία στις εγχώριες διοργανώσεις και φέρνει τον CR7 να αγωνίζεται στο στο στάδιο Mrsool Park , χωρητικότητας 25.000 θεατών.

Η Αλ Χιλάλ νυν πρωταθλήτρια της Λίγκας της Σαουδικής Αραβίας είναι ο μεγάλος της αντίπαλος. Το περασμένο καλοκαίρι προσέγγισε τον Πορτογάλο, αλλά μια διοικητική κύρωση για διπλές συμβάσεις εμπόδισε την υλοποίηση της μεταγραφής, σύμφωνα με όσα δήλωσε τότε ο πρόεδρος της ομάδας. Επί του παρόντος ωστόσο, Αλ Νασρ και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μια ανάσα από την επίτευξη συμφωνίας και δεν υπάρχει νομικό κώλυμα που να τους εμποδίζει από το να ολοκληρώσουν το μεγαλύτερο deal στην Ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA