Μενού
manchester united
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | Shuttestock
  • Α-
  • Α+

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μία θετική αρχή μέσα στο 2023 παρά τα προβλήματα που είχαν προκληθεί με την επιθυμία αποχώρησης του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ρονάλντο κατάφερε να κλείσει τη «χρυσή συμφωνία» με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ζουν νέες και πιο επιτυχημένες εποχές μετά και τη νίκη που σημείωσαν επί της Μάντσεστερ Σίτι με ανατροπή, ανεβαίνοντας έτσι στην τέταρτη θέση της Premier League. Η ομάδα βρίσκεται σε «τροχιά» Champions League.

Ένα από τα «αγκάθια» της ομάδας, ωστόσο, είναι και το οικονομικό, καθώς οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν κόντρα με την τωρινή ιδιοκτησία, την οικογένεια των Γκλέιζερ.

Οι ιδιοκτήτες των «Κόκκινων Διαβόλων» εξαντλούν όλες τις επιλογές που έχουν με μία από αυτές να είναι η πώληση της ομάδας. Αρκετοί είναι οι ενδιαφερόμενοι, με τη νεότερη προσφορά να έρχεται, σύμφωνα με το Sky News, από τον πλουσιότερο άνθρωπο της Βρετανίας, τον Τζιμ Ράτκλιφ ο οποίος και εκδήλωσε ενδιαφέρον για την αγορά της ομάδας. Σε δηλώσεις του, μάλιστα, ανέφερε ότι υποστήριζε την ομάδα από τότε που ήταν παιδί.