Μενού
lineker
BBC, Γκάρι Λίνεκερ | Daily Mail
  • Α-
  • Α+

Ενα πρωτοφανές blooper επεφύλασσε για τους τηλεθεατές του σήμερα το BBC με την τηλεοπτική κάλυψη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης Γουλβς - Λίβερπουλ να διακόπτεται από... ήχους πορνό, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά του ιστορικού τηλεοπτικού σταθμού!

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Daily Mail, λίγο μετά την έναρξη του προγράμματος ξεκίνησαν ξαφνικά να ακούγονται κάποιοι... θόρυβοι που μόνο σε ποδοσφαιρικό αγώνα δεν παρέπεμπαν. Το κρατικό κανάλι της Βρετανίας διέκοψε κάποια στιγμή τη ροή για μια συνέντευξη με τον Γιούργκεν Κλοπ, αλλά μετά την επιστροφή στο στούντιο οι «ερωτικοί ήχοι» άρχισαν ξανά. Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, ο παρουσιαστής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γκάρι Λίνεκερ το έριξε στην πλάκα, ρίχνοντας την ευθύνη στον συνομιλητή του Danny Murphy: «Θα σταματήσεις να κάνεις αυτούς τους θορύβους, Danny;».

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-11645949/Would-stop-making-noises-DannGary-Lineker-left-red-faced-PORN-NOISES-played-BBCs-live-coverage-Wolves-FA-Cup-clash-Liverpool-bosses-unable-stop-embarrassing-sounds-TEN-MINUTES.html#v-8617193178942717364

Τελικά, ο... ένοχος αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα, με τον Γκάρι Λίνεκερ να προχωρά σε ανάρτηση στο Twitter για να επιβεβαιώσει ότι τελικά είχε ανακαλύψει από πού προερχόταν ο θόρυβος. «Λοιπόν, βρήκαμε αυτό το παλιό κινητό τηλέφωνο κολλημένο στο πίσω μέρος του συνεργείου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Λίνεκερ, αναρτώντας μια φωτογραφία κινητού τηλεφώνου. «Έτσι όπως εξελίχθηκε το σαμποτάζ, ήταν πολύ διασκεδαστικό» είπε, παρά την ομολογουμένως μεγάλη αμηχανία που προκάλεσε το σαμποτάζ.

Οι φίλαθλοι δεν μπορούσαν παρά να γελάσουν με την ατυχία του BBC, με έναν φίλαθλο να αστειεύεται ότι κάποιος θα αντιμετώπιζε την απόλυση μετά το περιστατικό. «Κάποιος στο BBC χάνει τη δουλειά του» αστειεύτηκαν. Ένας άλλος πρόσθεσε: «Το BBC έχει άγρια ένστικτα», καθώς οι ήχοι συνεχίστηκαν.