Σε μία συμβολική κίνηση ενίσχυσης των ανθρώπων που έχουν πληγεί από τους σεισμούς στην Τουρκία προχώρησε ο Τάσος Μπακασέτας. Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, που αγωνίζεται στην Τράμπζονσπορ, σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα αγόρασε ο ίδιος μια συλλεκτική φανέλα του που είχε βγει σε πλειστηριασμό με στόχο τα χρήματα να πάνε στους σεισμοπαθείς.
Ο διεθνής αθλητής έχει σταθεί από την πρώτη στιγμή δίπλα στους Τούρκους που έχουν ανάγκη και μάλιστα η συγκεκριμένη του κίνηση, να αγοράσει δηλαδή τη συλλεκτική φανέλα που του είχαν ετοιμάσει, ο ίδιος βρίσκεται στις πρώτες ειδήσεις των ειδησεογραφικών Μέσων στη χώρα.
- Λεκτικός: Το «μήνυμα του διαβόλου» και το μοιραίο τσίμπημα του σκορπιού
- Χασάπης του Ροστόφ: Ο «Κόκκινος αντεροβγάλτης» που σκόρπισε θάνατο στη Σοβιετική Ένωση
- «Πέντε μισθούς»: Τα αστρονομικά χρήματα που κέρδιζαν οι μουσικοί σε πανηγύρια του '50
- Ηλικιωμένα αδέρφια παίζουν... σφαλιάρες live για περιουσία στη Μύκονο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.