Μενού
toyrkia - koreo gia daisostes
Κορεό για διασώστες στην Τουρκία | Glomex - Cosmote TV
  • Α-
  • Α+

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Τουρκία , η οποία μαζί με τη Συρία επλήγησαν κατά τη διάρκεια των φονικών σεισμών της περασμένης Δευτέρας (6/2) επέστρεψαν σήμερα, Πέμπτη, με την Τράμπζονσπορ να υποδέχεται στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa Conference League την ομάδα της Βασιλείας. Το πλήγμα των σεισμικών δονήσεων είναι ακόμα ορατό στη χώρα, καθώς οι νεκροί από τους σεισμούς ξεπερνούν, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, τους 36.000, ενώ χιλιάδες είναι οι αγνοούμενοι.

Η κατάσταση στη χώρα είναι δραματική, αυτό όμως δεν αποτρέπει τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ να «σηκώσουν» κορεό, προκειμένου να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» στους διασώστες των σωστικών συνεργείων, μεταξύ αυτών και της ελληνικής ΕΜΑΚ, που έσπευσαν στην πληγείσα χώρα, για να βοηθήσουν όπως μπορούν στους απεγκλωβισμούς. Χαρακτηριστικά είναι, πέρα από τα κορεό των οπαδών, και οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης, όπως της Sabah, που αναφέρουν ότι «δε θα τους ξεχάσουν ποτέ».

https://www.instagram.com/p/Cou6UkmNYXn/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D&fbclid=IwAR3-ogNy0gOUy23sJmAFOv04uOrVSbgla5LX8wXDJwOhPFclW2bRtOTjZaQ

Συγκεκριμένα, ετοίμασαν ένα συγκλονιστικό κορεό στην οποία απεικονίζεται ένας διασώστης να κρατάει στην αγκαλιά του ένα μωρό, ενώ γύρω υπάρχουν χαλάσματα, ένας σκύλος και η τουρκική σημαία, ενώ στο κράνος του διασώστη υπάρχουν οι σημαίες όλων των χωρών που βοηθάνε την Τουρκία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Μία από αυτές τις χώρες, φυσικά, είναι και η Ελλάδα, η σημαία της οποίας υπάρχει κανονικά, μαζί με τις υπόλοιπες, στο κράνος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.