Πλήθος κόσμου έχει περάσει από το πρωί της Παρασκευής, από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια ώστε να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον μεγάλο Μίμη Παπαΐωάννου. Φίλοι, παλιοί συμπαίκτες και αντίπαλοι βρέθηκαν απέναντι από το γήπεδο της ΑΕΚ, ώστε να πουν το δικό τους «αντίο» σε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που γέννησε η Ελλάδα. Ιδιαίτερη η συγκίνηση του επίσης παλαίμαχου της ΑΕΚ, Κώστα Νεστορίδη που που δεν θα μπορούσε να μην είναι εκεί, στο «ύστατο χαίρε» στην έτερη σημαία της Ενωσης.
Εξω από την «Αγιά Σοφιά» το νέο γήπεδο της ΑΕΚ δεσπόζει πλέον μία γιγαντιαία φωτογραφία του Παπαϊωάννου από τα χρόνια που μάγευε τους φιλάθλους πάνω στο χορτάρι. Οικουμενική προσωπικότητα όσο ζούσε και αγαπητός ακόμη και από αντιπάλους μέσα στο γήπεδο, όπως άλλωστε αποδεικνύουν τόσο τα πρόσωπα που βρέθηκαν στον Ναό όσο και τα στεφάνια που έστειλαν. Η ταφή του θα γίνει στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας.
- Το μήνυμα Γεραπετρίτη στους Γερμανούς, η μεγάλη κινητοποίηση για το ΠΑΣΟΚ και η αγωνία του Τρύφωνα
- Πώς το Ισραήλ «εξόντωσε» τον Αλί Λαριτζανί, de facto ηγέτη του Ιράν – Η αποστολή 1.600 χλμ. μακριά
- Απεργία Ταξί: «Χειρόφρενο» για δεύτερη ημέρα σε όλη τη χώρα – Συγκέντρωση του ΣΑΤΑ και πορεία
- Καιρός σήμερα: Τι ώρα θα αρχίσουν οι βροχές στην Αττική – Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.