Νίκη «χρυσάφι» -που τον επανέφερε στην κορυφή της Super League, ισόβαθμο με την ΑΕΚ στους 66 βαθμούς- σημείωσε ο Παναθηναϊκός στο «Κλεάνθης Βικελίδης», επικρατώντας 1-0 του Άρη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off. Ο Άντραζ Σπόραρ στο 69’ «καθάρισε» το μεγάλο τρίποντο για τους «πράσινους», με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Άρης μετά την αποβολή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στο 90΄+2.
Διαιτητής: Τάμας Μπόγκναρ (Ουγγαρία)
Κίτρινες: Οντουμπάτζο, Αμπ. Καμαρά, Φαμπιάνο, Καμάτσο, Χριστοδουλόπουλος - Σάντσες, Σάρλια, Χουάνκαρ
Αποβολές: 90’+2’Αμπ. Καμαρά (απευθείας κόκκινη)
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού (86’ Πίρσμαν), Νταρίντα, Ετέμπο (79’ Γκρέι), Πάλμα (70’ Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία (46’ Ντουκουρέ), Ιτούρμπε (70’ Χριστοδουλόπουλος), Καμαρά.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Σάντσες, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Κουρμπέλης, Παλάσιος (70’ Μπερνάρ), Τσέριν (90’+2’ Μάγκνουσον), Κλεϊνχέισλερ (60’ Μαντσίνι), Ιωαννίδης (60’ Σπόραρ).
- Το μήνυμα Γεραπετρίτη στους Γερμανούς, η μεγάλη κινητοποίηση για το ΠΑΣΟΚ και η αγωνία του Τρύφωνα
- Πώς το Ισραήλ «εξόντωσε» τον Αλί Λαριτζανί, de facto ηγέτη του Ιράν – Η αποστολή 1.600 χλμ. μακριά
- Απεργία Ταξί: «Χειρόφρενο» για δεύτερη ημέρα σε όλη τη χώρα – Συγκέντρωση του ΣΑΤΑ και πορεία
- Καιρός σήμερα: Τι ώρα θα αρχίσουν οι βροχές στην Αττική – Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.