Η ΑΕΚ υποδέχεται την Αντβέρπ απόψε στις 22:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια, με στόχο να ανατρέψει το σε βάρος της 1-0 από το ματς του Βελγίου και να περάσει στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ματίας Αλμέιδα έχει να διαχειριστεί μόνο το ζήτημα του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος μπήκε αποστολή, αν και δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα το τράβηγμα που υπέστη στο παιχνίδι του Βελγίου.
Εκτός αποστολής είναι ο Φαν Βέερτ που δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.
Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.
Η σπουδαία αναμέτρηση ξεκινά στις 22:00 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sports 2.
- Έχουμε γη, δεν έχουμε χέρια - Η «βόμβα» που απειλεί να αφήσει τα ράφια άδεια
- Πέθανε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μητσιώνης: Θλίψη στην ΕΡΤ - «Λύγισε» η παρουσιάστρια
- Πλακιάς για Καρυστιανού: «Όποτε τη βλέπω θα την παίρνω αγκαλιά - Από τους πρώτους που ζητούσε δικαίωση»
- «Η Boca Juniors είναι ολόκληρη η ζωή μου» - Το Reader στο ιστορικό La Bombonera
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.