Μενού
ΑΕΚ μπάσκετ
Φλιώνης και Μακ Κρέι | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με τις αναμετρήσεις ΑΕΚ - Λούντβιγκσμπουργκ και Λε Μαν - Περιστέρι κάνουν πρεμιέρα οι ελληνικές ομάδες στο φετινό Basketball Champions League. Αύριο Τετάρτη θα μπουν στη «μάχη» των ομίλων τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Προμηθέας.

Η αναμέτρηση στα Άνω Λιόσια -πρόσβαση μόνο για τους κατόχους διαρκείας- αρχίζει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmotesports 4. Δύο ώρες αργότερα, στις 21:30 θα αρχίζει η αναμέτρηση του Περιστερίου στη Γαλλία ε μετάδοση από το Cosmotesports 5.

ΑΕΚ - Λούντβιγκσμπουργκ: Κάλεσμα στον κόσμο από τον Πλάθα

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ζοάν Πλάθα, μιλώντας για την πρεμιέρα στο BCL, με αντίπαλο τη Λούντβιγκσμπουργκ, στα Άνω Λιόσια σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «Είμαστε ενθουσιασμένοι, που ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο BCL. Υπάρχει μερική… ικανοποίηση για ορισμένα θετικά σημάδια, που δείξαμε ως σύνολο, στον αγώνα του ΣΕΦ, αλλά ακόμη έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Ξέρουμε, ότι η Λούντβιγκσμπουργκ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, με καλά αμυντικά στοιχεία και έναν καλό προπονητή. Μπορεί να γίνει επικίνδυνη, αν της το επιτρέψουμε. Έχει μεγάλο ρόστερ και το σημαντικότερο: Είναι «ομάδα». Δεν βασίζεται σε μονάδες, αλλά στο σύνολο, που έχει δημιουργήσει.

Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας. Θέλουμε να εξαντλήσουν οι οπαδοί μας τα Εισιτήρια Διαρκείας για τις διαθέσιμες θέσεις και να είναι στο πλευρό μας σ΄ αυτή την απαιτητική αναμέτρηση. Αισθανόμαστε, ότι είμαστε πιο δυνατοί με τον κόσμο στο πλευρό μας».

Λε Μαν - Περιστέρι: Αισιοδοξία για το «διπλό»

Οι «κυανοκίτρινοι» του Περιστερίου είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, προκειμένου να ξεκινήσουν με το… δεξί τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. «Παίζουμε το πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι εκτός έδρας το οποίο απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση και πολύ ενέργεια. Η Λε Μαν είναι μια ομάδα που παίζει σε γρήγορο ρυθμό, πρέπει να μπούμε έτοιμοι από την αρχή, να μείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για 40 λεπτά» εξηγεί ο Στέλιος Πουλιανίτης αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τη γαλλική ομάδα.

BCL - 1η αγωνιστική

Τρίτη 17 Οκτωβρίου

  • ΑΕΚ - Λούντβιγκσμπουργκ (Δ' όμιλος) 19:30
  • Λε Μαν - Περιστέρι (Α' όμιλος) 21:30

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

  • Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ (Ζ' όμιλος) 19:00
  • Προμηθέας - Οπάβα (Β' όμιλος) 20:30
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA