Η ΑΕΚ επικράτησε της Ναντέρ 76-69 στη SUNEL Arena, έκανε το 1-0 στα προημιτελικά του Basketball Champions League και βρίσκεται πλέον μία νίκη μακριά από την πρόκριση στο Final Four.
Τεράστια εμφάνιση για την ομάδα του Σάκοτα πραγματοποίησε ο Χέιλ που πέτυχε 20 πόντους, ενώ ο Χαμπ τελείωσε το ματς με 15 πόντους και ο Μπράις με 13.
Από την πλευρά των Γάλλων ο Πρκάτσιν σημείωσε 16 πόντους και ο Μπάρμπιτς 10.
Οι οπαδοί της ΑΕΚ έδωσαν ρεσιτάλ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έσπρωξαν τους παίκτες της ομάδας τους στη μεγάλη νίκη, καθώς δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα.
- Tα δεκάλεπτα: 23-25, 42-41, 56-60, 76-69.
Να σημειωθεί ότι το Game 2 θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία την Τετάρτη 16 Απριλίου.
- AEK (Ντράγκαν Σάκοτα): Γκρέι 9 (1), Χαμπ 15 (3), Φλιώνης (4ρ., 3ασ., 4κλ.), Μπράις 13 (1), Κουζμίνσκας 10, Νετζήπογλου 2, Γκραντ 3 (1), Τάκερ 4, Χέιλ 20 (4).
- Ναντέρ (Φιλίπ Ντα Σίλβα): Φίσερ, Τίλμαν 7 (2), Λακόμπ 11 (1), Σεν 8 (1), Μπάρμπιτς 10 (2), Πρκάτσιν 16, Ντουσουλιέ 3, Ροντρίγκεζ 7 (1), Χάουαρντ 7 (2).
- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.