Μενού
brighton
ΑΕΚ - Μπράιτον | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Έναν... επίκαιρο τρόπο βρήκε Μέσο στο Μπράιτον για να καλύψει τη νίκη της αγγλικής ομάδας επί της ΑΕΚ για το Europa League το βράδυ της Πέμπτης. Συνέδεσε το αποτέλεσμα με το θέμα των γλυπτών του Παρθενώνα, λέγοντας ξεκάθαρα πως ο Έλγιν ήταν εκείνος που έκλεψε τα μάρμαρα από την Αθήνα!

«Οι Βρετανοί κάνουν άλλη μια ληστεία στην Αθήνα» τιτλοφορείται το άρθρο της οπαδικής σελίδας wearebrighton στην ανάλυση του αγώνα, με το κείμενο να ξεκινά ως εξής: «Πέρα από τα Ελγίνεια, οι Βρετανοί μόλις διέπραξαν μια ακόμη μεγαλύτερη ληστεία από την Ελλάδα».

Είχαν... φτιάξει κλίμα πάντως από την προαναγγελία της αναμέτρηση κάνοντας και τότε λόγο για την «κλοπή» των βαθμών που θα έπρεπε να κάνει η ομάδα τους στην «OPAP Arena».

brighton

 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η Μπράιτον κατάφερε να «κλέψει» το αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλδεια, αφού όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής της Ρομπέρτο Ντε Τσέμπρι «Για να είμαι ειλικρινής είμαι περήφανος για τη νίκη, αλλά όχι χαρούμενος για την εμφάνισή μας. Η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα από μας. Η ΑΕΚ έχει καλή ομάδα, καλό προπονητή και παίζει σε ένα γήπεδο με φανταστική ατμόσφαιρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA