Μενού
panathinaikos
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζον γκολ του Μαντσίνι | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με την αναμέτρηση Άρης - Παναθηναϊκός στο «Βικελίδης» ολοκληρώνεται απόψε στις 20:30 η 12η αγωνιστική της Super League. Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θέλει το θετικό αποτέλεσμα ώστε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Άρης χρειάζεται τους βαθμούς ώστε να εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα.

Οι γηπεδούχοι είδαν τους Οντουμπάτζο και Φαμπιάνο να επιστρέφουν στη διάθεση του Μάντζιου και είναι κανονικά στην αποστολή, η οποία έχει: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Βερστράτ, Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Από την άλλη πλευρά, στον Παναθηναϊκό υπάρχει αρκετά χαμόγελα καθώς ο Χουάνκαρ επέστρεψε στην αποστολή έπειτα από έναν μήνα μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει επίσης μαζί του, τους Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Γεβντάι, Μλαντένοβιτς, Κότσιρα, Ρούμπεν, Ζέκα, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ιωαννίδη, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.


Το Άρης - Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει στις 20:30, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime και live από το Gazzetta.gr.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της ημέρας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA