Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 89-80 πέτυχε ο Ολυμπιακός στην έδρα της Μονακό, σε αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της EuroLeague.
Mε μεγάλα σουτ από τον Ουίλιαμς-Γκος και τον Σακίλ ΜακΚίσικ στην 4η περίοδο, η ομάδα του Πειραιά επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά το «στραβοπάτημα» στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν και ανέβηκε στο 9-4.
Στον αντίποδα, η ομάδα του κόουτς Βασίλη Σπανούλη τα έδωσε όλα απέναντι στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά έμεινε με την πικρία στο φινάλε και υποχώρησε στο 8-5.
Τα δεκάλεπτα: 19-22, 45-47, 62-65, 80-89.
Ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετική άμυνα στο φινάλε του αγώνα και είχε σε σπουδαία βραδιά τους Βεζένκοβ (14π., 6ρ.), ΜακΚίσικ (18π.), Φουρνιέ (19π.) και Γκος (14π., 3ασ.).
- Μονακό (Βασίλης Σπανούλης): Οκόμπο 10, Λόιντ 12 (2), Παπαγιάννης 11 (1), Ντιαλό 21 (3), Μοτιεγιούνας, Μπράουν 3 (1), Στραζέλ 7 (1), Τζέιμς 10 (2)
- Ολυμπιακός (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 8, Ουίλιαμς-Γκος 14 (2), Βιλντόσα 3 (1), Φαλ, Βεζένκοφ 14 (2), Παπανικολάου, Πίτερς 9 (2), Μιλουτίνοφ 4, ΜακΚίσικ 18 (3), Φουρνιέ 19 (4)
Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες υποδέχονται την Παρασκευή (6/12) στο ΣΕΦ την πρωτοπόρο Παρί, με ξεκάθαρο να ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας.
- Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Φοιτητής απειλεί να πέσει από τον τρίτο όροφο
- Έλληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Μελισσοκόμος εξαπέλυσε σμήνη κατά αστυνομικών για να σώσει καρκινοπαθή φίλο της από την έξωση
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.