Μενού
ChrisHoy
Σερ Κρις Χόι | AP Photo
  • Α-
  • Α+

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ο έξι φορές Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας Σερ Κρις Χόι διαγνώστηκε με καρκίνο. Ο πρώην ποδηλάτης πίστας της Μεγάλης Βρετανίας μοιράστηκε τα νέα στον λογαριασμό του στο Instagram, λέγοντας ότι ήλπιζε να κρατήσει μυστική τη διάγνωση.

«Για το καλό της νεαρής οικογένειάς μου, ήλπιζα να κρατήσω αυτή την πληροφορία ιδιωτική, αλλά δυστυχώς μας ανάγκασαν να το κάνουμε. Αν και είμαι ευγνώμων για κάθε υποστήριξη, θα ήθελα να το αντιμετωπίσω ιδιωτικά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι τελευταίοι μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι. Ωστόσο, επί του παρόντος αισθάνομαι καλά», έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο 11 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και ο δεύτερος πολυτιμότερος Ολυμπιονίκης ποδηλάτης όλων των εποχών είπε επίσης πως υποβάλλεται ήδη σε θεραπεία, συμπεριλαμβανομένης της χημειοθεραπείας, αλλά πρόσθεσε «αυτή τη στιγμή νιώθω καλά».

Ο 47χρονος είπε ότι είναι «αισιόδοξος, θετικός και περιβάλλεται από αγάπη» αφού αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε πέρυσι, τονίζοντας πως έπαθε «τεράστιο σοκ» όταν διαγνώστηκε, καθώς δεν είχε προηγούμενα συμπτώματα. Απέφυγε, πάντως, να αποκαλύψει για ποιο είδος καρκίνου λαμβάνει θεραπεία.

Ο Χόι κέρδισε έξι χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια μεταξύ 2004 και 2012. (ένα χρυσό στην Αθήνα το 2004, τρία χρυσά στο Πεκίνο το 2008 και άλλα δύο στο Λονδίνο το 2012). Αποσύρθηκε από την ποδηλασία το 2013, με το ρεκόρ των 17 παγκόσμιων τίτλων του σε τέσσερα αγωνίσματα να τον καθιστά τον πιο επιτυχημένο ποδηλάτη πίστας όλων των εποχών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA