Μενού
podosfairo
Ποδόσφαιρο | Pixabay
  • Α-
  • Α+

Σκηνές απείρου κάλλους καταγράφηκαν το περασμένο Σάββατο (02/12) στην Αργεντινή και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Σόλερ, όταν ένας διαιτητής μαχαίρωσε παίκτη κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.

Σύμφωνα με τη «Sun» και βάσει βίντεο που κυκλοφόρησαν και έκαναν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται οι παίκτες να σπρώχνουν τον διαιτητή στην Αργεντινή, προτού αυτός βγάλει το αιχμηρό αντικείμενο και χτυπήσει έναν ποδοσφαιριστή στο στήθος.

Οι θεατές, βλέποντας να εκτυλίσσεται μπροστά τους αυτό το σοκαριστικό περιστατικό, έμειναν με ανοικτό το στόμα, την ώρα που ο ποδοσφαιριστής περπατούσε λίγα μέτρα ακόμη πριν καταρρεύσει στο χορτάρι.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής στην Αργεντινή μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου από συμπαίκτες και αντιπάλους, διακομίστηκε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε πως ο διαιτητής τού είχε τρυπήσει τον πνεύμονα 

Ως δράστης του αιματηρού περιστατικού κατονομάστηκε ο 62χρονος Remigio Armoa, ο διαιτητής της αναμέτρησης ο οποίος εξαφανίστηκε από τη στιγμή, που έπληξε τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο θείος του 21χρονου στη Αργεντινή, μιλώντας για το περιστατικό, υπογράμμισε πως ο «ανιψιός μου ζει από θαύμα. Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς, γιατί ο νεαρός είναι ο Μέσι της οικογένειας».

Η αστυνομία συνέλαβε αργότερα τον Αρμόα και κατέσχεσε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση στον παίκτη, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να εξακριβωθεί το περιστατικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA