Μενού
Το γήπεδο του Άρη
Στιγμιότυπο από το γήπεδο του Άρη | EUROKINISSI / ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
  • Α-
  • Α+

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε, σύμφωνα με το voria.gr, σχετικά με το συμβάν της φωτιάς που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (26/5) στα γραφεία του Άρη στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», λίγες ώρες μετά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας όπου έχασε από τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή στον εισαγγελέα για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα του εμπρησμού, της φθοράς με φωτιά, της εύφλεκτων υλικών (με τον αθλητικό νόμο) και τη χρήση κροτίδων.

Στο πλαίσιο της έρευνας, που θα κληθεί να φέρει εις πέρας η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους, θα ζητηθούν αυτοψίες, καθώς και η έκθεση ανάλυσης του βιντεοσκοπικού υλικού. Παράλληλα αναμένεται να κληθεί για κατάθεση ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Θεόδωρος Καρυπίδης, καθώς και οι υπεύθυνοι του χώρου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA