Μενού
ethniki elladas
Η Εθνική Ελλάδος | Eurokinissi/ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ
  • Α-
  • Α+

Tο πρώτο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 θέλει να κάνει σήμερα (21/03) η Εθνική Ελλάδας, καθώς υποδέχεται το Καζακστάν σε μονό νοκ άουτ αγώνα στην «Opap Arena» για τα play off του Nations League.

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports Prime και Αlpha, ενώ θα υπάρχει live κάλυψη από το gazzetta.gr.

Σε περίπτωση που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικρατήσει του Καζακστάν, θα αντιμετωπίσει την Τρίτη 26 Μαρτίου τον νικητή της αναμέτρησης Γεωργία - Λουξεμβούργο, που διεξάγεται επίσης σήμερα Πέμπτη αλλά νωρίτερα χρονικά και συγκεκριμένα στις 19:00.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει επιλέξει τους εξής παίκτες στην αποστολή:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης και Παυλίδης.

Δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA