Νέος «παίκτης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Ατρόμητος.
Ο Τούρκος επιχειρηματίας, παραγωγός και ιδιοκτήτης Μέσων Ενημέρωσης στην πατρίδα του, Ατζούν Ιλιτζαλί είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Ατρόμητος, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι».
Στο ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε, αναφέρθηκε πως ο Mr. Survivor είναι στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για την απόκτηση της ΠΑΕ Ατρόμητος, για να μπει στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
«Ο Ατζούν Ιλιτζαλί όντως είναι στην Ελλάδα, αλλά η επίσκεψή του δεν έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά του ΣΚΑΪ. Έχει να κάνει με μία άλλη συμφωνία. Βρίσκεται λίγο πριν τις υπογραφές για την απόκτηση ελληνικής ομάδας, του Ατρόμητου», ανέφερε ο Γρηγόρης Μελάς, συνεργάτης της εκπομπής.
«Η συνάντηση που έκανε εδώ στην Ελλάδα ο Ατζούν ήταν για τον Ατρόμητο που όπως φαίνεται θα βρεθεί στα χέρια του Ατζούν, ο οποίος θα παίζει μπάλα και στον ελληνικό ποδόσφαιρο» κατέληξε.
- Το κρυμμένο διαμάντι της Σικελίας: Η παραθαλάσσια κωμόπολη με το ελληνικό όνομα που αγνοούν οι περισσότεροι
- To ξεχασμένο από τον χρόνο νησί που είναι τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την Αθήνα
- Το ελληνικό βιβλίο που προτείνει η Dua Lipa δεν το διάβασες στο σχολείο: Τι εστί «Deepfake»
- Η χώρα στην οποία βρίσκεται το καλύτερο μέρος για να μετακομίσεις όταν πάρεις σύνταξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.