Μενού
Εθνική Ελλάδος
Στιγμιότυπο από αγώνα της Εθνικής Ελλάδος | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ο «τελικός» για την Ελλάδα και την πρόκριση στο Euro 2024 έφτασε, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να αντιμετωπίζει σήμερα (26/3) στις 19:00 τη Γεωργία στην Τιφλίδα, με το κανάλι προβολής να είναι το Novasports Prime και ο Αlpha.

Παράλληλη κάλυψη θα υπάρχει και από το gazzetta.gr, με την Ελλάδα να παλεύει για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 μετά από 10 χρόνια, καθώς κατάφερε να επικρατήσει αρκετά εύκολα του Καζακστάν.

Oι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ, μετά τον θρίαμβο επί του Καζακστάν, δηλώνουν έτοιμοι για τη νίκη που θα δώσει στη «γαλανόλευκη» το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024.

Aπό την άλλη, η Γεωργία στοχεύει στην πρόκριση για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε μεγάλη διοργάνωση.Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει επιλέξει τους εξής παίκτες στην αποστολή:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης και Παυλίδης.

Δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Δείτε επίσης:

Ιταλός σεφ παρακολουθεί τον Άκη Πετρετζίκη να μαγειρεύει και τον «διορθώνει»

Το χωριό της Ελλάδας που θεωρείται πολεοδομικό «θαύμα» - Μοιάζει με πίνακα από ψηλά

Το κόλπο για να κερδίζετε άκοπα 730 ευρώ τον χρόνο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA