Μενού
Ο Ντάνι Άλβες
Πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα δικάζεται για τον βιασμό 23χρονης | AP Photos / Jordi Borras
  • Α-
  • Α+

Προσωρινά ελεύθερος θα αφεθεί, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση μίας 23χρονης σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης.

Ειδικότερα, ο Ντάνι Άλβες θα βγει από τη φυλακή εφόσον καταφέρει να αποπληρώσει την εγγύηση των 1 εκατ. ευρώ που του επέβαλε το ισπανικό δικαστήριο νωρίτερα, σήμερα, κατά τη διάρκεια της ακροματικής διαδικασίας.

Πάντως, τα ισπανικά ΜΜΕ, όπως το El Periodico, κάνουν λόγο ότι ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, έχει αφεθεί ήδη ελεύθερος από τις φυλακές που κρατούνταν για τον βιασμό της 23χρονης.

Ντάνι Άλβες: Οι όροι που του επιβλήθηκαν

Στο ίδιο δημοσίευμα των ισπανικών μέσων ενημέρωσης, γίνεται λόγος πως ο Ντάνι Άλβες «αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος και θα περιμένει την επιβεβαίωση της απόφασης για την αποφυλάκισή του».

Παράλληλα, έγιναν γνωστοί και οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον ποδοσφαιριστή. Πιο συγκεκριμένα, ο Άλβες θα πρέπει να εμφανίζεται στο δικαστήριο εβδομαδιαίως ή όποτε καλείται από τις αρχές.

Επίσης, δεν επιτρέπεται να πλησιάσει το θύμα σε απόσταση ενός χιλιομέτρου, είτε πρόκειται για το σπίτι της, είτε για τον τόπο εργασίας της, είτε για άλλα μέρη στα οποία συχνάζει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA