O πρωτοπόρος Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (04/11) στη Λαμία την τοπική ομάδα για την 10η αγωνιστική της Superleague με στόχο τους τρεις βαθμούς ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Χουάνκαρ αλλά και τους Μάγκνουσον και Πάλμερ - Μπράουν.
Αντίθετα, στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει τεθεί ο Τόνι Βιλένα καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
Από τη μεριά της η Λαμία επιδιώκει τη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία της, μετά τη νίκη της μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα, που την έφερε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει σήμερα στις 17:30 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport 1.
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.