Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το όγδοο χρυσό του μετάλλιο σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ενόργανης Γυμναστικής μετά τον σημερινό τελικό των κρίκων που έγινε στη Λειψία της Γερμανίας.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας, μεταξύ άλλων είπε «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα - Είμαι καλύτερα από ποτέ», εκφράζοντας έτσι τα συναισθήματά του μετά την ολοκλήρωση του τελικού στους κρίκους.
Λευτέρης Πετρούνιας: Η σημερινή του απόδοση
Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής της Λειψίας, το 8ο στην καριέρα του, και στον τελικό των κρίκων που πραγματοποιήθηκε σήμερα.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας με ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 14.400 βαθμούς και μοιράστηκε το χρυσό μετάλλιο με τον Τούρκο αθλητή, Αντέμ Ασίλ που «μάζεψε» την ίδια βαθμολογία.
Ειδικότερα, η τελική βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:
- Αντέμ Ασίλ (Τουρκία) 14,400
- Λευτέρης Πετρούνιας (Ελλάδα) 14,400
- Αρτούρ Αβετισιάν (Αρμενία) 14,366
- Νικίτα Σιμόνοφ (Αζερμπαϊτζάν) 14,333
- Κόρτνι Τάλοκ (Μ. Βρετανία) 14.333
- Χάρι Χέπγουορθ (Μ. Βρετανία) 14,333
- Βαχάγκν Νταβτιάν (Αρμενία) 14,166
- Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ (Γαλλία) 14,066
- Το Όσκαρ του Ελία Καζάν το 1999 και ένας «κόμπος στο στομάχι»: Η βράβευση ενός καταδότη
- Κλέλια Ανδριολάτου: H εντυπωσιακή Old Hollywood εμφάνιση στο Όσκαρ πάρτι του Έλτον Τζον
- Ξύλο μέρα-μεσημέρι: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβηκε από το λεωφορείο και πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ
- Πατέρας Κλεομένη: «Οι δολοφόνοι να μην ξαναδούν το φως του ήλιου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.