Μενού
Αερόστατο ΑΕΚ
Αερόστατο της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια «ζωής» | ΠΑΕ ΑΕΚ
  • Α-
  • Α+

Η ΑΕΚ συμπληρώνει έναν αιώνα «ζωής» και στο πλαίσιο των γενεθλίων της, πέρα από την εορταστική της φανέλα και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που ετοιμάζει, κατασκεύασε ένα αερόστατο με τα χρώματα και το επετειακό σήμα.

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας πως μπορούν να κλείσουν «ιδιωτική πτήση, η οποία θα συνδυαστεί με μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία!»

«Το έμπειρο ιπτάμενο προσωπικό όπως και οι διακεκριμένοι Chef μας θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Τα μενού καλύπτουν μια ευρεία γκάμα γεύσεων υψηλού επιπέδου, ενώ οι εξαιρετικές ετικέτες των κρασιών θα σας ενθουσιάσουν» σημειώνει στην ίδια ανακοίνωση η ΑΕΚ, καταλήγοντας πως για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις πτήσεων μπορεί να απευθυνθεί κανείς στο: commercial@aekfc.

ΑΕΚ: Η ανακοίνωση για το αερόστατο

«Το 2024 αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της ΑΕΚ, καθώς η ομάδα μας κλείνει έναν αιώνα ζωής!

Η διοίκηση της ομάδας, θέλοντας να τιμήσει τα γενέθλια του συλλόγου, προχώρησε σε μια  πρωτοποριακή και μοναδική για τα ελληνικά αθλητικά δεδομένα κίνηση, κατασκευάζοντας ένα αερόστατο με τα χρώματα και το επετειακό σήμα των 100 χρόνων!

Το αερόστατο της ΑΕΚ θα προβεί σε σειρά συμβολικών πτήσεων ανά την Ελλάδα και από την  παρουσίασή του έχει ήδη προκαλέσει τον ενθουσιασμό στο φίλαθλο κοινό και όχι μόνο!

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία στον αέρα, εσείς και οι καλεσμένοι σας, εξασφαλίζοντας μια ιδιωτική πτήση που θα συνδυαστεί με μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!

Το έμπειρο ιπτάμενο προσωπικό όπως και οι διακεκριμένοι Chef μας θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Τα μενού καλύπτουν μια ευρεία γκάμα γεύσεων υψηλού επιπέδου, ενώ οι εξαιρετικές ετικέτες των κρασιών θα σας ενθουσιάσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις πτήσεων commercial@aekfc».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA