Μενού
panathinaikos
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν το γκολ του Μπερνάρ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στην Πορτογαλία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός καθώς το βράδυ της Τετάρτης (23/8, 22:00) φιλοξενείται από την Μπράγκα στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στα προκριματικά του Champions League με φόντο μία θέση στους ομίλους της διοργάνωσης. Η είναι ρεβάνς έξι ημέρες αργότερα, στις 29 του μήνα στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, στη λίστα για τον αγώνα προστέθηκαν οι Αράο και Σένκεφελντ, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους Κλεϊνχέισλερ και Πάλμερ Μπράουν που έμειναν εκτός.

Η αναμέτρηση κάνει σέντρα στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά τόσο από το MEGA όσο και από το Cosmote Sports 2.

Γιοβάνοβιτς: «Θα παλέψουμε σκληρά για το Champions League»

«Ότι αξίζεις το παίρνεις. Την ομάδα εδώ την πήγαν οι παίκτες, αυτοί είναι πρωταγωνιστές, αυτοί παίρνουν τις αποφάσεις. Ο προπονητής είναι απλά ο συνδετικός κρίκος. Όταν έχω τέτοια παιδιά με τέτοια διάθεση τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε σε μια φάση που αλλάζουν πολλά πράγματα. Αλλάζει το επίπεδο. Μας λείπει το τελευταίο βήμα που είναι οι όμιλοι και θα παλέψουμε πολύ για αυτό το πράγμα» ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA