Μενού
aek-volos
Το φιλικό Βόλος - ΑΕΚ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη να έχει συγκλονίσει την ποδοσφαιρική Ευρώπη, μετά από την επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η ΑΕΚ φιλοξενείται απόψε στο Μαξιμίρ από την κροατική ομάδα.

Ο πρώτος αγώνας στην ΟΠΑΠ Αρένα την περασμένη Τρίτη (8/8) αναβλήθηκε λόγω των επεισοδίων και τον χαμό του άτυχου οπαδού της Ένωσης και έτσι η ΑΕΚ θα δώσει σήμερα τον πρώτο αγώνα της στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League με αντίπαλο τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου το ερχόμενο Σάββατο (19/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια να πανηγυρίσουν την πρόκριση στα play offs του Champions League.

Υπενθυμίζεται πως αν η ΑΕΚ περάσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ με στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Σε αντίθετη περίπτωση ο Δικέφαλος θα «υποβιβαστεί» στα play offs του Europa League και θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας - Κοπεγχάγη.

Ο σημερινός αγώνας της ΑΕΚ με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ θα ξεκινήσει στις 21:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport2.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA