Επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο σημειώθηκαν μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με την Ένωση να προχωωράει σε σχετική καταγγελία.
Λίγα δευτερόλεπτα αφότου έληξε ο αγώνας που ανέδειξε τους «ερυθρόλευκους» νικητές με 1-0, με γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 55', ο Λαμέλα με τον Μπρούνο ήρθαν σχεδόν στα χέρια, με τον Μπιανκόν να εμπλέκεται στη συνέχεια.
Διαβάστε ακόμη: Οι γνωστοί ηθοποιοί που θα καταθέσουν υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη στη δίκη
Παρόλο που έδειχνε ότι τα πνεύματα ηρέμησαν, η κατάσταση ξέφυγε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Ο Μουκουντί με τον Πασχαλάκη συνεπλάκησαν και αυτοί, ενώ ακολούθησαν οι Μήτογλου και Κάρμο. Στον αγωνιστικό χώρο μπήκε και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
- LIVE οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Νέα χτυπήματα σε βάσεις των ΗΠΑ, βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν
- Οι επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή στην ελληνική οικονομία: Εκτοξεύτηκε το ρεύμα - Το σχέδιο της κυβέρνησης
- Νέο παραλήρημα του Αρκά για την Αριστερά: «Είναι διαστροφή»
- Η πολυθρύλητη Μάχη της Κοκκινιάς, ο ρόλος των δωσίλογων και το «Ακορντεόν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.