Η γαλλική ιστοσελίδα «Footmercato» έφερε ανατροπή στην υπόθεση του Αζεντίν Ουναΐ, αφού με νεότερο ρεπορτάζ της ενημέρωσε πως ο Μαροκινός επιθετικός μέσος δεν πρόκειται να καταλήξει στην Τζιρόνα μιας και η Μαρσέιγ απέρριψε την πρόταση που κατέθεσαν οι Καταλανοί.
Οι Σάντι Αουνά και Χανίφ Μπεν Μπερκάν, που συνυπογράφουν το ρεπορτάζ ανέφεραν πως οι Μασσαλοί δεν μπήκαν καν σε συζήτηση, αφού η πρόταση της Τζιρόνα ήταν πολύ χαμηλή σε σχέση με τις απαιτήσεις της Μαρσέιγ, που φτάνουν τα 12 εκατ. ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
- Η άγνωστη αυτοβιογραφική επιστολή του Μάνου Χατζιδάκι – «Αδιαφορώ για τη δόξα»
- Η επόμενη μέρα στη Μέση Ανατολή: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν - Τα τρία μεγάλα ερωτηματικά
- Πανελλήνιες 2026: Αυλαία σήμερα για τα ΕΠΑΛ, σειρά παίρνουν τα ειδικά μαθήματα – Πότε βγαίνουν οι βάσεις
- Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρά τέσσερα αδέλφια από φωτιά στην Κόνιτσα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.