Την πρόκρισή του στους τελικούς της Basket League εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός που νίκησε για δεύτερη φορά στη σειρά τον Άρη (80-65, στο Αλεξάνδρειο) και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα ματς που θα κρίνουν το πρωτάθλημα στο μπάσκετ.
Σ' ένα ματς με ιδιαίτερη ένταση και μεγάλο εκνευρισμό, ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο και στη συνέχεια δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 2/2 απέναντι στον Άρη.
Ο Τζέριαν Γκραντ ήταν ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 13 πόντους και πολύ καλή παρουσία , ενώ τον ακολούθησαν οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Λεσόρ οι οποίοι είχαν από 10 και 15 πόντους αντίστοιχα. Οι Ντε Σόουζα και Γκάλινατ σημείωσαν από 12 πόντους για τον Άρη που πλέον θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι στον «τελικό» για την 3η θέση.
Τα δεκάλεπτα: 15-13, 28-36, 49-60, 65-80.
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.