Στις 17 Ιουνίου του 1964, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για τον ημιτελικό του κυπέλλου. Ο νικητής θα έπαιζε τελικό με την ΑΕΚ. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο. Ήταν η εποχή που στα ντέρμπι επιτρεπόταν η παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων.
Λίγο πριν από τη λήξη του ματς έγινε το αδιανόητο. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού «συμμάχησαν» σε βάρος των ποδοσφαιριστών και αποφάσισαν να εισβάλλουν στο γήπεδο.
Ανάμεσα στους εξαγριωμένους οπαδούς και τους παίκτες υπήρχε μόνο το κιγκλίδωμα, το οποίο μέσα σε λίγα λεπτά κατέρρευσε.
Διαβάστε περισσότερα στο www.mixanitouxronou.gr
- Πρωτομαγιά: Ποια σούπερ μάρκετ είναι σήμερα ανοιχτά - Τι ώρα κλείνουν
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πώς ήταν το 2016 λίγο πριν μπει στο My Style Rocks
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.