Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις του απέναντι στην , καθώς δέχθΆντερλεχτηκε γκολ μόλις στα 16 δευτερόλεπτα και γνώρισε την ήττα με 1-0 στην Τούμπα, στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, όμως ο Μιχαηλίδης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να ταξιδεύει στις Βρυξέλλες με σημαντικό μειονέκτημα πρόκρισης.
Πλέον, ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης, στην έδρα της Άντερλεχτ, προκειμένου να παραμείνει «ζωντανός» στη μάχη για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
- Νέα αργία καθιερώνεται σε Δήμο της Αττικής: Πότε πέφτει και ποιοι θα είναι οι τυχεροί
- Ο χορηγός στη νέα φανέλα του Σαλάχ έκανε τους Έλληνες να απορούν
- Βρέθηκε το πιο μικρό βενζινάδικο της Ελλάδας: Η φωτογραφία τουρίστα που τα λέει όλα
- «Μου χρωστάς έναν Αύγουστο»: Όλοι μιλούν για τη φράση που έγινε τραγούδι, κανείς δεν ξέρει από πού προήλθε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.