Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε την περασμένη Πέμπτη, όταν και χάρισε στον ΠΑΟΚ την πρόκριση επί της Χάιντουκ, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με δύο ακόμη γκολ οδήγησε την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στο 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, σε ματς για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.
Η εξέλιξη, πάντως, θα μπορούσε να είναι αρκετά διαφορετική, αν το πέναλτι του Χουάν Μιριτέλο (41’) δε σταματούσε στο δοκάρι της εστίας του Ντόμινικ Κοτάρσκι, με το σκορ στο 1-0.
Ο Τόμας Μουργκ, με το πρώτο του γκολ από τις 5/4/2022, είχε ανοίξει το σκορ στο 22’, για να ακολουθήσει το σόου του Ζίβκοβιτς (54’, 59’).
Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)
Κίτρινες: Τάισον, Ράφα Σοάρες - Μουνάφο.
Οι συνθέσεις:
- ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ (64’ Νάσμπεργκ), Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Σβαμπ (85’ Γιαξής), Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς (74’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Τόμας (74’ Σαμάτα/85’ Τζίμας).
- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος (62’ Σγούρος), Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα (82’Γκαρσία), Άλβαρες, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Ρεγκίς, Σίτο (75’ Μπαρτόλο), Καλτσάς (82’ Λάσκαρης), Μιριτέλο (75’ Μάντζης).
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.