Στην Τούμπα ανοίγει η φετινή σεζόν της Superleague για τον ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να υποδέχονται στις 20:00 τον Αστέρα Τρίπολης. Ο ΠΑΟΚ για 14η φορά τα τελευταία 15 χρόνια θα κάνει πρεμιέρα ως γηπεδούχους, με τον Δικέφαλο να ταξιδεύει μόνο την σεζόν 2017-18, όταν αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία.
Στις 15 τελευταίες πρεμιέρες του ο ΠΑΟΚ έχει μόλις μια ήττα, αυτή από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα για την έναρξη της σεζόν 2021-22 με 1-0. Από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης τα τελευταία τρία χρόνια έχει μείνει αήττητος στις πρεμιέρες του για το πρωτάθλημα, με δύο διαδοχικές ισοπαλίες εκτός με Βόλο (3-3) και Παναιτωλικό (0-0) και μια νίκη στην έδρα του επί του Παναθηναϊκού με 1-0. Συνολικά στις 16 πρεμιέρες του έχει 4 νίκες – 5 ισοπαλίες – 7 ήττες.
Η αναμέτρηση αρχίζει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime.
Superleague - 1η αγωνιστική
- Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΣ Λαμία 2-2
- ΠΑΣ Γιαννινα - Κηφισιά 1-0 (το παιχνίδι θα συνεχθστεί την Κυριακή 20/8)
- ΟΦΗ - Άρης 20/8 - 19:30
- ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 20/8 - 20:00
- Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός 20/8 - 22:00
- ΑΕΚ - Παναιτωλικός (δεν έχει οριστεί)
- Παναθηναϊκός - Ατρόμητος (δεν έχει οριστεί)
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.