Στους «Ζωσιμάδες» πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στη Super League, εκεί όπου στις 21:45 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να είναι αήττητες στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Ο Κόντε επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας των Ιωαννίνων, όπως σημειώνει το gazzetta, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Καραχάλιος που εξέτισε. Εκτός, όπως αναμενόταν, έμειναν ο Κύρκος και ο Κιάκος, με τον τελευταίο να ακολουθεί μέρος του προγράμματος της τελευταίας προπόνησης. Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλη, Σόρια, Πανάγου, Παντελάκη, Εραμούσπε, Μπακαδήμα, Μπορταγκαράι, Ναούμη, Τσαούση, Καραχάλιο, Τσίνο, Λιάσο, Ριένστρα, Ροσέρο, Τζίμα, Γκάρο, Παμλίδη, Κόντε, Μπάλαν, Λεό.
Από την άλλη πλευρά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πέρα από τους τραυματίες Γεντβάι και Κλεϊνχέισλερ, θα στερηθεί και τον Χούανκαρ. Ο Ισπανός αριστερός μπακ ταλαιπωρείται από ίωση και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει το «τριφύλλι» στον αγώνα απέναντι στον Άγιαξ της Ηπείρου. Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.
Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το NovaSports Prime.
Super League: Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής
Παρασκευή 1/9
- Κηφισιά - Ατρόμητος 2-1
Σάββατο 2/9
- Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός 1-1
Κυριακή 3/9
- Άρης - Αστέρας Τρίπολης 20:00
- ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 20:00
- Ολυμπιακός - Λαμία 20:00
- Βόλος - ΑΕΚ 21:30
- ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 21:45
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.