Απόλυτος είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος όσον αφορά στο τι θα γίνει σήμερα στα δύο ντέρμπι των Play Offs. Και όπως προβλέπει ο άλλοτε επιθετικός των πρασίνων, δεν βλέπει να έρχεται το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ απόψε.
Χαρακτηριστικά τονίζει στη μία ώρα εκπομπής του τελευταίου Play Offs Time:
«ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός άσσος, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ άσσος. Δεν γίνεται, χρειαζόμαστε αντίδραση και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Τι δεν καταλαβαίνεις; Κι ο Παναθηναϊκός πρέπει να νικήσει την ΑΕΚ μέσα στη Λεωφόρο. Θα χάσει πάλι ο Παναθηναϊκός;».
Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.