Μενού
panathinaikos
Το πέναλτι του Φώτη Ιωαννίδη στη Μασσαλία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Απόψε ο αγώνας μεταξύ Ρεν - Παναθηναϊκού με την ελληνική ομάδα να φτάνει στη Γαλλία με κακοκαιρία. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 19:45 στο CosmoteSports 4.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται για να πάρει την πρόκριση στο Europa League. Η χθεσινή προπόνηση της ομάδας έγινε κάτω από καταρρακτώδης βροχή με τον Γιοβάνοβιτς να λέει: «Ξεχάσαμε πως είναι ο χειμώνας, μας φάνηκε κρύο αλλά θα προσαρμοστούμε». 

Mιλώντας για τον αποψινό αγώνα πρόσθεσε: «Είναι μια ομάδα που έχει αγωνιστικό στιλ και το στηρίζει είτε εντός είτε εκτός έδρας. Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό σε σχέση με όσα ξέρουμε για την Ρεν μέχρι σήμερα. Μία ομάδα που θέλει να τρέξει, να πιέζει, θέλει ρυθμό, που φτάνει τον αντίπαλό στα όριά του από όλες τις πλευρές. Θα είναι παρόμοιο παιχνίδι όπως και το προηγούμενο που παίξαμε μαζί τους. Το θέμα είναι αν μπορούμε εμείς να έχουμε καλύτερη ανασταλτική λειτουργία, να κάνουμε λιγότερα λάθη και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι».

Δείτε επίσης: 

Ποιος είναι ο «αστυνομικός του TikTok» με το φανατικό κοινό και τα χιλιάδες like

Ψαράς έπιασε τσιπούρα στον Θερμαϊκό και θα τη φάει - «Είναι λουκούμι»

Τα πούλησαν όλα και έφτιαξαν ένα «κήτος» πολυτελείας - Μένουν στο νερό και είναι ευτυχισμένοι

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA